Hotel Hestia is een kleinschalig, comfortabel onderkomen dat, hopen we, zowel toevluchtsoord als uitvalsbasis kan vormen voor de uiteenlopende redenen die gasten hiernaartoe brengen. Het hotel bestaat uit drie kamers, twee op de eerste en een op de tweede verdieping. Hoewel ze verschillen in grootte, ligging en eigen charme, beschikken ze alledrie over een eigen koelkast, badkamer, flatscreentelevisie, kledingkast, ontbijttafel, nespressomachine, wifi-verbinding.

Onze prijzen zijn als volgt:
Overnachting voor twee personen per kamer 70 euro
Overnachting voor één persoon van zondag t/m donderdag 50 euro
Overnachting voor één persoon op vrijdag of zaterdag 70 euro
Deze prijzen zijn exclusief ontbijt, dat 8,50 euro per persoon kost. Ontbijten doet u op uw kamer op de tijd die u goed uitkomt. Indien u ontbijt bij ons bestelt, wordt dit de middag van tevoren op uw kamer klaargezet.
Toeristenbelasting per persoon per nacht 1,35 euro

Onze tijden zijn als volgt:
Inchecken tussen 15.30 en 21.30. Afhankelijk van de dag van aankomst, zal iemand van ons u ontvangen, of krijgt u bericht waar u de sleutel van uw kamer kunt vinden om zelf via de hotelingang naar binnen te gaan.
Uitchecken uiterlijk om 11.00 uur. Afhankelijk van de dag van vertrek zullen we een afspraak met u maken omtrent vorm en tijdstip van betalen.

Heeft u reeds geboekt of bent u van plan om te boeken via een hotelbookingsite op internet? Dan wijzen we u graag op het volgende. Hoewel onze samenwerking met deze organisaties uiteraard in wederzijds belang is, wekken zij onterecht de indruk dat hotelprijzen via hen aantrekkelijker zijn dan wanneer u direct bij ons zou boeken. Dit is echter niet het geval. U betaalt minstens dezelfde prijs. Wij daarentegen moeten aan hen per boeking 12% commissie afdragen. Daarnaast pretenderen deze sites dat ze de beschikbaarheid van onze hotelkamers beheren. Dit is ook niet het geval. Wij houden regelmatig kamers achter de hand voor mensen die graag in Hotel Hestia willen overnachten en de moeite nemen om direct bij ons te reserveren. Dit kan op talloze manieren.
bel ons op: 043 409 0405
sms ons op: 06 14477429
mail ons op info@hotelrestauranthestia.nl
Uiteraard geldt bovenstaande ook voor andere (kleine) hotels. Bezoekt u daarom, alvorens u een bookingsite raadpleegt, eerst: www.familiehotelsnederland.nl, dé (niet-commerciële) site van en voor kleine(re) hotels.

Wij zien u graag (terug) in ons hotel…
Niko Kountouniotis